Bli Scout!

Roligt bus utomhus!

Scouterna vill ge barn, ungdomar och vuxna i hela samhället möjlighet till en utvecklande och rolig fritid. Vi är en arena där man skapar sina egna äventyr, lär sig saker, utvecklar samarbete och ledarskap, åker på läger i Sverige och i hela världen, träffar kompisar och framförallt – har kul. Scouting är ett sätt att växa, både för barn och vuxna.

Fyll i er i intresseanmälan nedan

Läget på Avdelningarna

Vilket vi tycker är väldigt roligt förstås! Att scoutingen växer över hela landet och vi är i dagsläget ca 70'000 scouter bara i Sverige!

Terminen är snart på väg att starta. Det är närmare än vad man tror. Intresserad av att bli Scout? Anmäl er nedan i formuläret så kommer det mer information.


Intresseanmälan

Bli ledare!

Scouterna ger över 65 000 barn och unga från alla delar av samhället chansen att uppleva äventyr tillsammans och växa som individer. Det innebär att vi varje dag bidrar till ett öppet samhälle präglat av mångfald och respekt, något som är mer aktuellt än någonsin. Att vi har 100 års erfarenhet av aktivt uteliv innebär också att vi har erfarenheter vi gärna delar med oss av – allt från gruppdynamik och ledarskap till personlig utveckling och stärkt självkänsla. Tillsammans kan vi göra mer! Hur vill du vara med och bidra?