Hajker & läger

We don't stop hiking because we grow old - we grow old because we stop hiking”


Hajker & Läger 2020

Äventyrarna - Jägarna Invigningshajk 7 - 8 November

Kårläger/Gevsjöhajken inställt

Äventyrarnas Avdelningshajk - Kanot 6-7 Juni

Fjällläger i Bydalen


Alla planerade läger i sommar har, av känd anledning, ställts in. Det är tråkigt eftersom lägren är själva höjdpunkten med scouting! Därför bjuder vi nu in till ett familjeläger i Bydalen, där scouterna kan umgås tillsammans.

Plats: Bydalen

Tid: 30 juli - 2 aug

I lägeravgiften ingår frukost, enklare lunch och middag. Vi kommer att erbjuda aktiviteter som dagsturer på fjället, kanotpaddling (kanoter, paddlar och flytvästar finns på plats) eller sällskap över ett hantverk. Vi bor i närheten av Fjällgården som ligger vid sidan om Drommenbacken. Varje familj bor i eget tält eller inne på Fjällgården (fjallgarden.org). Det finns ett fåtal rum som kan hyras för 180 kr/deltagare (först till kvarn). Inne på Fjällgården har vi alla tillgång till kök, toa och dusch samt tak över huvudet och möjlighet att torka kläder om det skulle bli dåligt väder.

Kostnad: 500 kr/deltagare och 180 kr/deltagare extra för de som vill sova inne.

Med anledning av Corona så är antalet deltagare begränsat till 30 personer samt att varje familj bor själv och ansvarar för sin/sina scouter.

Vi återkommer med närmare information när vi närmar oss lägerstart om tider, vägbeskrivning, program för aktiviteter och förslag på packlista!Hoppas vi ses!

Scouthälsningar Jonas, Ingrid, Stefan och Maria